Regelmatig bezoeken en beoordelen we restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Daarbij letten we onder andere op de sfeer, de bediening, de menukaart, de kwaliteit van het eten en de prijs-kwaliteit verhouding. We bekijken het bedrijf door de ogen van de gast.

Na afloop van ons bezoek krijgt het restaurant een beoordeling, uitgedrukt in een aantal sterren. We leggen je graag uit wat de sterren precies inhouden:

1 ster: Wij staan niet achter de formule en prijs-kwaliteit verhouding. Het bedrijf zal flink aan de bak moeten om meer sterren te verdienen. We raden deze eetgelegenheid niet aan onze bezoekers aan.

2 sterren: We zien positieve punten en met flink wat aandacht zijn meer sterren te behalen. Ook deze eetgelegenheid raden we niet aan.

3 sterren: We zien positieve punten en er is een goede basis aanwezig. Vernieuwing/verandering is noodzakelijk, meer sterren liggen binnen handbereik. Dit is een redelijke eetgelegenheid, verwacht er niet te veel van.

4 sterren: Hier komen we graag terug. Er zijn wat verbeterpunten die kunnen leiden naar 5 sterren. Een aanrader wat ons betreft.

5 sterren: Hartstikke top! We geven nog wat tips om de laatste puntjes op de i te zetten. Hier moet je absoluut eens geweest zijn.

Wapen van Medemblik

Scoort een bedrijf vier sterren of meer, dan schrijven we daarover een mooi artikel voor deze website. Zodat jij precies weet welke eetgelegen echt de moeite waard zijn om te bezoeken.

Bovendien krijgt een bedrijf vanaf 4 sterren een raamsticker met het ‘Aanbevolen door Culinair Camperen’ logo.