Over ons

Opgegroeid in de jaren 70 en 80 met een enorme liefde voor het bourgondische leven. Eten is voor ons het hoogtepunt van de dag en dat begint al bij de inkoop. Daarnaast houden we van reizen. Mix die twee en voeg daarbij een flinke dosis humor en je hebt het begin van het blog “Culinair Camperen”.

In “Culinair Camperen” maken we culinaire reizen en korte trips met de bedoeling jou te inspireren om erop op uit te gaan en te genieten. De ene keer zullen we genieten van een diner in een sterrentent en een andere keer vindt je ons op een food of wijnfestival.
Ben jij benieuwd naar onze tips en tricks? Reis eet en camper dan met ons mee….

 

Roos:

Geboren gastronoom, ooit restauranthouder. Fijnproever in hart en nieren van kibbeling tot kreeft.

Is op haar verre reizen in aanraking gekomen met diverse keukens en heeft een sterke voorliefde voor een volle vette Chardonnay.

Altijd in de weer om een volgende culinaire trip te plannen. Maar ook een tikkie impulsief en is in staat om nu voor de beste café glacé helemaal naar Antwerpen af te reizen.

 

OS:

Ooit kok nu professioneel lekkerbek. Tandoori- en curry-junk met een enorme voorliefde voor de verfijnde Franse keuken.

Komt uit een gezin waarin de mannen koken. Leerde als klein jongetje al “dit vlees kun je het beste bij die slager uit een dorp verderop halen en de kaas bij de kaasboerderij uit het andere dorp“.

Springt op dit moment het allerliefste in z’n camper op weg naar het volgende culinaire avontuur.