lekker-laren

Uit eten gaan is een feestje. Gelukkig is er altijd wel iets te vieren! Ben je een echte culinaire liefhebber? Dan valt het evenement Lekker Laren ongetwijfeld in de smaak. Tijdens dit evenement laten verschillende restaurants en aanverwante organisaties zich van hun beste kant zien. Helaas gaat evenement dit jaar niet door, maar gelukkig zijn er genoeg andere mooie plekjes in Laren waar je muzikaal en culinair kunt genieten!

Lekker Laren

Lekker Laren

Lekker Laren is een groot culinair evenement in de Parel van ’t Gooi, dat elk jaar in augustus plaatsvindt.  Liefhebbers van lekker eten kunnen op het culinaire platform genieten van bijna alle wereldkeukens en diverse kookstijlen. Of laat je inspireren door diverse kookpresentaties en workshops. Op bijna geen enkele plek zijn meer top-chefs te vinden dan hier! Ze leren je graag alle kneepjes van het vak. Helaas gaat het evenement dit jaar niet door, onder andere wegens het wegvallen van enkele trouwe partners. Wanneer je een ticket hebt gekocht van Lekker Laren krijg je je geld automatisch teruggestort.

De voetjes van de vloer met Sonny’s Inc Live

Wees niet getreurd dat Lekker Laren niet door gaat. Een andere fijne traditie gaat gelukkig gewoon door, namelijk het Sonny’s Inc. Live concert op zaterdag 1 september. Iedereen die een ticket heeft gekocht voor Lekker Laren ontvangt een gratis ticket voor dit muzikale evenement. Onder de bomen van De Brink kun je volop genieten van muzikaal entertainment. Dat wordt ongetwijfeld swingen geblazen!

Knus dineren in Loetje Laren

Hoewel Lekker Laren dit jaar even overslaat, zijn er in de omgeving gelukkig genoeg fantastische restaurantjes te vinden. Perfect voor als je voor Sonny´s Inc. Live gezellig uit eten wil of honger krijgt van al het dansen. Een aanrader is Loetje Laren. Dit restaurant in het centrum van Laren en op korte loopafstand van de Brink, is gevestigd in een sfeervolle, monumentale boerderij. Geniet in een van de knusse hoekjes van een romantisch etentje met zijn tweeën of proost aan een van de houten tafels op een gezellige avond met vrienden.

Een hapje en een drankje bij George L.A.

Heb je zin in een hapje en een drankje met vrienden in een hippe horecagelegenheid? Dan is George L.A. precies wat je zoekt. Van deze kaart vol bewezen horecaklassiekers worden we echt heel blij. De keuze is moeilijk dus een tweede bezoekje is onvermijdelijk.

Geniet van jazz en heerlijk eten

Een adres dat je tijdens een bezoek aan Laren eigenlijk niet mag overslaan is het Jazz Café van Nick Vollebregt. Vorig jaar een succesvolle deelnemer aan Lekker Laren. Nick combineert in zijn restaurant jazzmuziek van wereldberoemde artiesten als Chet Baker, Dizzy Gillespie en Bill Evans met smakelijke gerechten. Je beleeft er gegarandeerd een avond in stijl!

Lekker-Laren